Sobre Audenis S.L.


Audenis S.L. som una empresa líder en distribució de partitures musicals.

La nostra forma de treballar

Tot l'equip d'Audenis treballem amb la màxima professionalitat amb l'objectiu d'aconseguir la total satisfacció dels nostres clients. Dediquem tot el temps necessari per oferir un excel·lent servei als nostres clients.

La nostra experiència

A Audenis som distribuidors de partitures musicals des de 1980. La nostra àmplia experiència distribuint llibres i partitures ens dóna un gran avantatge a l’hora de competir en els mercats tant nacional com internacional.

El nostre Servei

Actualment estem inclosos dins el grup de les llibreries musicals més importants d’Europa. A la nostra botiga podeu trobar tot el ventall de les millors edicions musicals que engloba el món editorial: partitures per a tots els instruments i agrupacions instrumentals (orquestres, cambra, etc.) així com de cant coral, facsímils, llibres de pedagogia musical, musicoteràpia, cançoners, llibres infantils, llibres de text, història de la música, i tota mena de tractats.

Tenim un fons de més de 40.000 títols, tant d’edicions del país com de la resta d’Europa i som proveidors de nombroses institucions i biblioteques especialitzades.

La nostra Botiga

València, 316
08009 Barcelona
partitura@audenis.com
Tel. 93 207 27 58