Scherzando

 

Com aprendre piano a través del joc, l’experimentació, la prova-error i la creativitat

Aprendre a tocar el piano mai ha estat tan engrescador. Aquest llibre està pensat per iniciar l’estudi del piano amb música original, del propi autor, de diversos estils que evoquen paisatges exòtics, escenes divertides i gèneres de tota mena, no només amb la lectura, sinó també amb la improvisació, la imitació i el treball en grup.

Un volum excel·lentment il·lustrat per imatges i àudios, amb una estructura clara i entenedora que introdueix progressivament els elements fonamentals de la pràctica pianística (digitacions, notes, matisos, posicions…) sense renunciar al seu vessant més lúdic. S’inclou un joc de cartes que té com a finalitat crear diferents dinàmiques de classe que permetin treballar la interpretació des de múltiples perspectives.

«Scherzo» en italià significa joc. L’autor tria la paraula Scherzando com a títol del llibre pensant que s’adapta perfectament a la seva idea d’aprendre un instrument a través del joc, l’experimentació, la prova-error i la creativitat com a pràctiques constants d’aquest viatge il·lusionant que està a punt de començar.